Priser

Vi arrangerer Guidede Gallerivandringer eller Museumsbesøg på enten dansk eller engelsk (vi tilbyder ligeledes vores guidede kunstvandringer på et hvilket som helst andet sprog, blot foregår dette via tolk, og prisen på tolken skal tillægges turens pris).

De guidede ture kan med fordel bookes af private personer, som gerne vil opdateres på den danske kunstscene, eller af virksomheder, som gerne vil tilbyde deres medarbejdere eller klienter en anderledes oplevelse. Skoler kan booke Nammagoriums guidede gallerivandringer, som en del af undervisningen, og give deres elever mulighed for at opleve aktuelle kunstudstillinger på gallerier, og herigennem få en bedre forståelse af deres egen samtids kunst. 

Vi tilbyder ligeledes Guidede Gallerivandringer/Museumsbesøg udenfor København og i udlandet.

Nammagorium har tidligere samarbejdet med Copenhagen Photo Festival, Copenhagen Art Festival 2012, CHART på Charlottenborg samt Art Copenhagen i FORUM. Nammagorium sælger også sine Guidede Gallerivandringer og Museumsbesøg via FOF, Ældresagen og Politiken Plus.

En guidet gallerivandring eller museumsbesøg for en gruppe med plads til i alt 25 personer varer 1,5 time, og koster DKK 3000 ex. moms. (Der er gratis adgang til gallerierne samt nogle museers permanente samlinger. Entrebilletter på museer, kunsthaller og messer skal tillægges prisen.)

Har du specielle ønsker for en guidet tur; kortere eller længere varighed, eller andet, ring eller skriv til nammagorium på cam@nammagorium.com for at høre hvad vi kan tilbyde.