Handelsbetingelser

Ved at acceptere Nammagoriums handelsbetingelser på http://www.nammagorium.com, accepterer du som kunde nedenstående betingelser:

Kunden forstår og accepterer følgende vilkår:

Jeg vil gerne deltage i Nammagoriums Guidede Gallerivandringer eller Museumsbesøg, som jeg kan bestille efter mit køb af et 5-turs kort. Betaling af 5-turs kortet skal foregå online via Bankoverførsel på Nammagoriums hjemmeside (http://www.nammagorium.com/webshop). Herefter kan jeg bestille pladser på de Guidede Gallerivandringer eller Museumsbesøg, som er på programmet for Ældresagen (http://www.nammagorium.com/ldresagen)

Det er muligt at afbestille en Guidet Gallerivandring eller Museumsbesøg op til 24 timer inden start på cam@nammagorium.com  eller på telefon +45 26838374. Da 5-turs kortet ikke er personligt eller har en udløbsdato, refunderer Nammagorium ikke det indbetalte beløb i tilfælde af sygdom eller lignende.

Jeg forstår at Nammagoriums ture kan kræve, at jeg er i stand til at gå i et forholdsvis rask tempo, samt kan risikere at skulle gå op af trapper. Jeg forstår, at hvis jeg på nogen måde ikke er i stand til at fuldføre Nammagoriums Guidede Gallerivandring eller Museumsbesøg tur i det givne tempo og den givne distance, sker dette uden nogen form for økonomisk kompensation fra Nammagorium.

Jeg giver min tilladelse til, at billeder der bliver taget af mig selv eller andre jeg har booket en Guidet Gallerivandring eller Museumsbesøg, kan blive brugt af Nammagorium på deres hjemmeside, sociale medier, i forbindelse med markedsføring og presse aktiviteter. Hvis du eller personer du booker for, ikke vil have dine billeder benyttet, skal du informere os herom skriftligt inden starten på den guidede tur.

Nammagorium, andre personer eller organisationer i samarbejde med Nammagorium, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med uheld, vejrforhold, turindhold eller andre aktiviteter og services som Nammagorium udbyder. Nammagorium kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der eventuelt måtte forekomme i forbindelse med vores aktiviteter, hverken før, under eller efter en Guidet Gallerivandring eller Museumsbesøg.

Nammagorium kan ikke gøres erstatningsansvarlig eller på anden måde ansvarlig for fejl og mangler på vores hjemmeside, sociale medier, eller for ændringer i udstillingsprogrammet hos de gallerier og museer vi  etc. Vi forbeholder os  derfor ligeledes ret til ændringer af de guidede tures program.

I tilfælde af at du tilmelder andre gæster eller booker på vegne af andre, bekræfter du at du har fuld ret og autoritet til at gøre dette, og at de personer du booker for accepterer samtlige forhold i Nammagoriums handelsbetingelser.