Guidede ture på Kunstmesser

Få et lynoverblik over kunstbranchen, ved at booke en guidet tur på de Københavnske kunstmesser sidste weekend i august: den eksklusive CHART Art Fair på Charlottenborg, CODE Art Fair i Bella Center, den alternative Alt_CPH.

CHART ART FAIR

CHART | ART FAIR er Københavns nye kunstmesse og den eneste, der udelukkende fokuserer på samtidskunst. Messen præsenterer gallerier for samtidskunst i Norden, nærmere bestemt 28 udvalgte gallerier fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige.

I Kunsthal Charlottenborgs smukke lokaler kan de udstillende gallerier opleves side om side i stedet for på enkelt-stande, i en projekt-baseret præsentation. Messens arkitektur er således inspireret af ideen om en gruppeudstilling og har til hensigt at skabe et behageligt udstillingsflow både for samlere og publikum.

Foruden hovedmessen omfatter CHART | ART FAIR også en sektion for ‘Særlige Projekter’, der viser omfattende projekter, installationer og andre særlige værker i et dertil indrettet lokale samt rundt omkring i messeområdet.

CHART ART FAIR 2019 Weekenden 30 August - 1 September

CHART er grundlagt af gallerierne Galleri Susanne Ottesen, Galleri Bo Bjerggaard, V1 Gallery, Andersenʼs og David Risley Gallery.

CODE ART FAIR

Når Københavns internationale kunstmesse Code Art Fair vender tilbage i slutningen af august, bliver det med et stærkt udvalg af gallerier fra ind- og udland, med et ambitiøst og gratis talk-, film- og performanceprogram samt et helt nyt bud på, hvad en messe også kan være. Målet og ønsket er nemlig at sætte København på landkortet som en metropol for samtidskunst hos det internationale kunstinteresserede publikum.

Publikum kommer til at opleve mere end 60 gallerier hentet ind fra byer som London, Berlin, Paris, Mexico City, Istanbul og New York, og årets galleriliste tæller blandt andet Perrotin (Paris/New York/Hong Kong/Seoul/Tokyo), König (Berlin) og Neu (Berlin). Fra den danske galleriscene deltager blandt andet Hans Alf, Benoni og Tom Christoffersen. 

CODE 2019 - 29. August - 1 September 2018