Guidede ture på Kunstmesser

Få et lynoverblik over kunstbranchen, ved at booke en guidet tur på de Københavnske kunstmesser sidste weekend i august: den eksklusive CHART Art Fair på Charlottenborg, det nystartede Enter Art Fair på Refshaleøen, eller den alternative Alt_CPH.

CHART ART FAIR

CHART | ART FAIR er Københavns nye kunstmesse og den eneste, der udelukkende fokuserer på samtidskunst. Messen præsenterer gallerier for samtidskunst i Norden, nærmere bestemt 28 udvalgte gallerier fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige.

I Kunsthal Charlottenborgs smukke lokaler kan de udstillende gallerier opleves side om side i stedet for på enkelt-stande, i en projekt-baseret præsentation. Messens arkitektur er således inspireret af ideen om en gruppeudstilling og har til hensigt at skabe et behageligt udstillingsflow både for samlere og publikum.

Foruden hovedmessen omfatter CHART | ART FAIR også en sektion for ‘Særlige Projekter’, der viser omfattende projekter, installationer og andre særlige værker i et dertil indrettet lokale samt rundt omkring i messeområdet.

CHART ART FAIR 2019 Weekenden 30 August - 1 September

CHART er grundlagt af gallerierne Galleri Susanne Ottesen, Galleri Bo Bjerggaard, V1 Gallery, Andersenʼs og David Risley Gallery.

ENTER ART FAIR

Enter Art Fair

RefshaleØen

Sønderhoved Matrikel 416

DK 1432 Copenhagen K

ENTER Art Fair er drevet af Artland, og er en ny og ambitiøs international kunstmesse i Norden. Messen finder sted på Refshaleøen i København, og som den første af sin slags, kombinerer ENTER Art Fair og Artland det velkendte kunstmesseformat med en avanceret digital kunstmesseoplevelse.

ENTER Art Fair er derfor den eneste messe, der faktisk forbinder kunstnere og gallerier til samlere og andre kunstelskere hele året rundt. Messen finder sted første gang 29. august - 1. september 2019.

Kunstmessen kommer til at være i et 3000 m2 stort telt

ENTER ART FAIR 29. august - 1. September 2019