Mads Twomey Madsen Kommunikationsdir. Novozymes

"Omvisningen på Louisiana var både spændende og sjov. Camilla Rohde Madsen bød på stor indsigt - selv for de deltagere, som kendte museet rigtig godt. Turen løftede hatten og humøret, og kan varmt anbefales som led i teambuilding."

Birgitte og Edib Hansen

"Vi kan varmt anbefale Camilla Rohde Madsens gallerivandringer. Hun har et stort overblik over, hvad der sker på den københavnske galleriscene og introducerer kunstnere og kunstretninger, der overrasker og er med til at udvide ens kunstforståelse.

Camilla er en kunstformidler med et skarpt øje for kunstnerens kvalifikationer, og hun er god til at sætte ord på og til at åbne en dialog om fortolkningen af det enkelte kunstværk. Men hun er også en erfaren pige, der giver et spændende indblik i galleriverdenen og de mekanismer, den forretningsmæssigt bygger på. Hun er rigtig god at lytte til for enhver, der måtte have planer om at købe kunst."

Daintel, CEO Patrick Hulsen

Camilla Rohde Madsen fra Nammagorium tog nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere på en rundtur under Copenhagen Art Festival. Dette blev til en stor oplevelse for alle. Camilla kom med mange spændende historier og forklaringer under hele turen, på de værker vi så på udstillingsstederne. Ingen var i tvivl om, at hendes store viden inden for kunst og hendes erfaring som kunstsamler og gallerist var med til at gøre denne tur til en yderst interessant omvisning.

Til sidst må jeg rose hendes evne til at inddrage folk i diskussioner, som betød at vi alle fik en rigtig god fælles oplevelse af turen. 

Til alle dem som gerne vil opleve "noget andet" for dem selv og deres kunder, kan jeg kun anbefale sådan en skræddersyet kunstvandring blandt de forskellige gallerier og museer i København.

Nammagorium på besøg hos KANT, Efterår 2014

Galleri KANT, Anna Gram Sørensen & Kerry Harm Nielsen

”Som gallerister kan vi varmt anbefale at tage med på en af Nammagoriums ture. Med en personlig erfaring fra galleriverdenen, en smittende begejstring og en bred kunstnerisk viden formår Camilla at skabe et venligt rum af tillid, overskud og lydhørhed.

For os er det af stor betydning, at så mange mennesker bliver eksponeret for den kunst vi viser; det er et møde, der udvikler og udvider vores oplevelse af det enkelte værk såvel som den samlede udstilling.”

Nammagorium hos Bendixen, under Johan Nobells udstilling 2014

Lone Beck-Nielsen

"Det har været en rigtig givende og spændende gallerisæson sammen med dig. Godt at der lidt flere oplevelser tilbage. Du er så god til at formidle `svære budskaber`om vanskelig (?) kunst, - så det pludseligt blir` ukompliceret og simpelthen blir` et spørgsmål om: `Rører det mig eller ikke`??

Nammagorium hos Andersen's under Pistoletto, Efterår 2014.

Grethe Nordal

“Igen en dejlig dag” – sådan har det nu gennem lang tid lydt fra os, den lille flok fra “mellem Kalundborg og Holbæk”. Hver eneste gang, vi har deltaget i Gallerivandringer med Camilla, har det været turen værd. Vi bliver beriget – opløftet – får indsigt – ofte større forståelse for de mange forskellige kunstneriske udfoldelser, vi bliver vidne til.

Det skyldes ikke mindst Camillas evne til at "lukke op” for også vanskeligt tilgængelige kunstværker, som vi ellers ikke ville have brugt meget tid på at forstå. Mange gallerier ville vi måske ikke have fundet eller turdet besøge af os selv, men nu er de blevet kendte steder for senere besøg. Interessant er det også at møde forskellige galleriejere og høre om deres bevæggrunde til at udstille netop de kunstnere, vi ser. Vi mærker her Camillas store kendskab til galleriverdenen, og ikke mindst, hvad der rører sig på kunstscenen netop nu.

Særligt skal nævnes Camillas store viden indenfor kunsthistorien og hendes pædagogiske evner til at formidle stoffet. Hun lytter, er opmærksom og nærværende – også i snakken til og fra gallerierne. Det er dejligt  at møde hendes altid gode humør.

Oveni får vi også et meget fyldigt referat af dagens besøg og ofte også med oplysninger om lokaliteter i den bydel, vi har besøgt – om diverse kunstneriske udtryk og værktøjer, som vi er stødt på. Jeg har deltaget i 8 sæsoner, og har med held anbefaler turene til mine venner/kolleger, og det vil jeg fortsætte med. Jeg glæder mig til gallerivandringer fremadrettet.

Tak, Camilla, for dejlige inspirerende dage.”

byUs, Annette, Hanan, Karin, Marie-Louise og Mikala

Det var en god oplevelse at møde Camilla Rohde Madsen, der med en fin autoritet og stor viden præsenterede KBH ART FESTIVALs store performance program og efterfølgende guidede os gennem Jeppe Heins ILOVIT på Højbro Plads samt 3 af de 5 deltagende Kunsthaller.

 
I Kunsthallerne havde Camilla Rohde Madsen, udvalgt enkelte kunstnere og deres værker blev formidlet i et let forståeligt sprog, hvor baggrunde og referencer blev introduceret.
Mødet med samtidskunsten blev ubesværet og enkel, vi åbnede for sanserne, deltog, lyttede, legede og ikke mindst fik vi diskuteret, vendt og drejet emner relateret til fællesskabet, samtiden, samfundet, livet og døden…
 
Kvaliteten af udstillingerne og Camilla Rohde Madsens engagement, tydelighed og deltagelse i diskussionerne var inspirerende og vi havde nogle sjove og lærerige timer.

Kirsten Dehlholm, kunstnerisk leder af Hotel Pro Forma

Camilla Rohde Madsen fra Nammagorium fik de mange gæster til at komme helt op på tredje sal til Hotel Pro Formas atelier. Her kunne jeg fortælle om vores produktioner og aktiviteter til mennesker, der enten kun havde hørt om os eller ikke kendte os. Det blev en berigelse for begge parter. Det er så vigtigt at nogen får os til at se og møde det, vi ikke ved, eksisterer. Men som egentlig er lige rundt om hjørnet. Det kan Camilla. Hun gør det med et vindende og vidende væsen, som gør, at sådanne møder bliver både naturlige og lærerige.

Jean Rørvig

Kære Camilla. Du har fået (endnu?) 2 omvandrende reklamesøjler i Annelise og mig. Jeg er træt af folk, der ikke ved nok. Men jeg er også træt af folk, der ved en masse, hvor det bare kommer væltende. Trods din (med)rivende talestrøm fik du sat en ramme op for dine budskaber og udfyldte den efterfølgende forbilledligt, men også med plads til os andre - og til andre kunstnere. Flot, flot.

Birgitte Leer-Andersen

Kære Camilla. Gallerivandringerne er ofte en øjenåbner, og altid en inspirerende oplevelse. F.eks., når vi kommer ind i et nyt galleri; "det her er vist ikke noget for mig!!". Og når jeg forlader galleriet; "hvor var det spændende, det er ikke sidste gang jeg kommer her". Så kan det vist ikke gøres bedre. Du har den ildhu der skal til, og er så ligetil, så vi kan stille dumme spørgsmål uden at føle os som ignoranter. Dejligt

Dorthe Studsgarth, Journalist/Forfatter

Nammagorium er professionel kunstformidling af ypperste klasse. Camillas indsigt, begejstring og nysgerrighed er af international standard og stærkt vanedannende.

Bente Jans

Jeg er meget glad for den måde Camilla Rohde Madsen planlægger og udfører vandringerne på. Hun er meget vidende og inspirerende og medinddragende. Dejligt at høre om galleriejerne - baggrund og interesseområder. Hun fortolker ikke for meget hvilket jeg sætter stor pris på. Det er spændende at høre om de forskellige kunstneres "perioder" som så genspejler sig i kunsten.

En dejlig oplevelse at følges med Camilla Rohde Madsen og blive klogere og beriget.

Nammagorium på besøg hos The Other Space i Bredgade.

Niels-Erik Pedersen

Camilla Rohde Madsens gallerivandringer er hver gang berigende. På to timer når man at se, hvad ca en håndfuld gallerier aktuelt har at byde på, og Camillas store viden om kunst, og om hvad der rører sig i kunstverdenen gør, at det aldrig bliver kedeligt.

Samtidig gør Camillas friske væsen og afslappede tilgang til kunstformidling, at det er meget fornøjeligt, og hendes gallerivandringer er absolut et godt sted at begynde, for folk der egentlig gerne ville ud at se noget kunst, men ikke ved hvor de skal begynde, og som måske tror, at gallerier kun er for folk med store tegnebøger og stor forstand på kunst.

Nammagorium på besøg hos Gether Contemporary (Birk Bjørlo) i Kødbyen

Margit Søe November

“Igen en forrygende - inspirerende oplevelse, beundringsværdigt at du har den smittende gnist, når jeg tænker på hvor mange gange du gentager " dig selv”. Jeg er utrolig glad for jeg er havnet i dine vandringer - dit univers. Glæder mig til næste år”

Links

Kødbyen: V1 Gallery, EighteenBo BjerggaardGether ContemporaryGallery Poulsen & Fotografisk Center.

Vesterbro: C4 projectsFlensborgsgade 57Officin, Hawaii Bio

Nord Vest: Christian Andersen, Montys Atelier, CAMP, Nicolai WallnerNils Stærk

Charlottenborg Kvarteret: SpectaHans Alf GalleryQClausens Kunsthandel

Indre By: KunstbiblioteketGalleri Susanne OttesenFormat Artspace, SixtyEight Art Institute, Tom Christoffersen, Clausens Kunsthandel, Banja Rathnov Gallery.

Bredgade/Esplanaden/Amaliegade: Galleri Christoffer EgelundGalerie Mikael AndersenBredgade KunsthandelOfficinet, Collaborations by Tania & Thomas Asbæk, Andersens, Sundays  

Bredgade Kvarteret: Christa's Fine Tribal & Modern Art GalleryAvlskarl GalleryMartin Asbæk GalleryBorchs Butik,  Galerie AsbækAndersen Contemporary Bredgade

St. Strandstræde: Gallery Alice Folker, SABSAY

St. Kongensgade: KANTGalleri Benoni.

Borgergade: Etage ProjectsSuperobjektLast ResortInTheGalleryGalerie PiGalleri Heede & MoestrupGalleri Python

Frederiksberg: KontorProjectsHannemannLundMøstrings Hus, Galleri Oxholm

Amager: Niels Borch Jensen Gallery & EditionsAtelier Hotel Pro FormaAntechamberToves. 

Østerbro: 

Museerne LouisianaStatens Museum for KunstArkenNivågaard MalerisamlingDavids SamlingGlyptoteketThorvaldsens MuseumOrdrupgaardGl. HoltegaardNationalmuseetKastrupgaardsamlingenDet Jødiske MuseumStorm P MuseetDen Hirschsprungske SamlingThorvaldsens MuseumDen Kongelige AfstøbningssamlingHeerup MuseumDesignmuseum Danmark

Kunsthallerne Gammel StrandNikolaj Kunsthal og CharlottenborgOvergadenDen Frie Udstillingsbygning

Messerne ChartAlt_Cph, CODE