Guidet Gallerivandring i Holbergsgade

Marie Kirkegaard Gallery ligger i Holbergsgade, og havde som udgangspunktet for galleriets opståen interessen for værker på papir, hvilket har styrket papirværket på den danske kunstscene. I dag byder galleriet på flere interessante unge profiler.

I Peder Skrams Gade finder vi Galleri SPECTA, som ejes af mor og datter Else & Gitte Johannesen og som har eksisteret siden 1987– SPECTA repræsenterer kunst, der både er konceptuel, af høj kvalitet og også med meget humor. 

Hans Alf Gallery har udvidet sit udstillingsrum med det dobbelte kvadratmeterantal i Holbergsgade 8, og her finder man maskulin kunst som omfavner de store følelser i livet og ikke mindst døden. Med kunstnere som bl.a. Jørgen Haugen Sørensen, Christian Lemmerz, Erik A. Frandsen og norske Fredrik Raddum er niveauet sat. 

Udstillingsstedet Q drives af de studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. Udstillingsstedet Q er Kunstakademiets demonstrationslokale, hvor de studerende kan teste og præsentere deres arbejde. (Husk altid at ringe og lave en aftale i forvejen).