Guidet Gallerivandring på Frederiksberg

På Frederiksberg ved andedammen bage Rådhuset ligger Møstings Hus, som årligt viser 6-8 udstillinger. Der præsenteres både kunstnere, der har været en del af kunstscenen i en årrække samt unge up-coming kunstnere. Udstillingerne dækker et bredt spekter af udtryksformer fra maleri, fotografi og video til skulptur og installation.

Galleri Oxholm med super sympatiske gallerist Kim Jørgensen ligger på Pile Allé 25. Han fokuserer på det figurative både indenfor maleri og skulptur.

På Frederiksberg Allé 45 ligger Glas, ejet af Jason Svendsen som i de sidste 22 år har arbejdet som glaspuster. Her kan man få en unik mulighed for at se ham arbejde med glas i store og små størrelser. Han er uddannet hos Kosta Boda i Sverige i 1991, og har gennem tiden pustet glas i København, Ebeltoft, Vesterhavet og New Zealand. 

På Værnedamsvej ligger HannemannLund, som er et arbejdende værksted og udstillingsrum, der som oftest viser værker af Hannemann & Lund. 

KontorProjects er et Projektrum, som i variende grad viser udstillinger af yngre danske og internationale samtidskunstnere, meget ofte med fokus på fotografiet. Hold øje med deres hjemmeside for udstillinger.

På hjørnet af Vodroffsvej og Prinsesse Maries Alle ligger Galleri Houcon - som drives af Jens og Christoffer Houmøller Klemmesen. Galleriets profil er samtidskunst i form af maleri, skulptur, grafik og foto.