Guidet Gallerivandring i Bredgade

Bredgade har altid været og er stadig det klassiske Galleriområde i København, hvor man på et par timer en lørdag tidlig eftermiddag kan nå at se mange udstillinger.

Martin Asbæk Gallery er et smukt udstillingsrum, hvor virkelig solid dansk og international kunst præsenteres, pomoveres og sælges. 

Morten Avlskarl ligger i Bredgade 28, og har specielt fokus på international kunst, og der er her at man kan være så heldig at se bl.a. Sergej Jensen værker i Danmark. I nummer 28 har Andersen Contemporary en Bredgade filial som benyttes som showroom. 

Kobbertrykker Niels Borch Jensen har åbnet butik på i nummer 22. BORCHs Butik viser udstillinger med kunstnere som Olafur Eliasson, Tal R, Kørner og Danh Vo.

Birch Copenhagen med fokus på samtidskunst, og tredie generation af Birch familien, med Caroline Birch som ejer, er flyttet fra Bredgade og ind i Bendixens gamle lokaler i Palægade 5.

I den nordlige ende af Bredgade finder vi Galerie Mikael Andersen, en af dansk kunsts Grand Old Men, som siden 1989 har haft adresse i de smukke lokaler i Bredgade 63 hvor fokus er på dansk og international samtidskunst. Det var også Galerie Mikael Andersen som stod for udsmykningen af Frederik den VIIIs Palæ på Amalienborg.

Bredgade Kunsthandel har eksisteret siden 1920’erne og arbejder med både klassisk moderne kunst samt samtidskunst. 

Christoffer Egelund er 2. Generations Gallerist, hvis profil er skandinavisk og international kunst, og hvor man kan møde alt fra skulptur og maleri til installationer og videokunst. 

QGallery er et nyt galleri for dansk og skandinavisk samtidsfotografi, som ligger lige ved siden af Marmorkirken.

Officinet er Danske Kunsthåndværkeres udstillingslokale, placeret i det gamle Frederiks Hospital i København med Kunstindustrimuseet som nærmeste nabo. Officinet viser skiftende udstillinger af kunsthåndværk og design.