Guidet Gallerivandring i Borgergade & Gothersgade

Etage Projects som åbnede i 2013 er en en platform, hvor kunstnere kan viser udstillinger af undersøgende karakter indenfor kunst, design, arkitektur og hvor der bliver lagt stor vægt på formidlingen overfor publikum. 

Galerie Pi viser 10 udstillinger årligt med dansk og international kunst, og har et superfint lille permanent rum med værker i lille format til gode priser. 

Last Resort Gallery er en sammesmeltning af Peter Amby Gallery og Henningsen Gallery i Ambys gallerirum i Borgergade. Last Resort viser kunst, som ikke er logisk eller behagesyg, men som kræver tid. Hos Last Resort kan man bl.a. opleve Michael Bevilacqua, Ulrik Weck og Mikkel Carl. 

Galleri Susanne Ottesen i Gothersgade overfor Kongens Have er blandt de mest imponerende gallerirum i København og åbnede tilbage i 1983. Her vises STOR dansk og international kunst. 

Heede&Moestrup driver et forlag for grafisk kunst midt på Borgergade, og hvis man er til at gå og rode blandt deres enorme lager af specielt Cobra kunst, skal man ringe og aftale tid. 

Galleri Python i slutningen af Borgergade er Leif Sylvester galleri, hvor han udstiller og sælger sin egen kunst.